Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Orbán Viktor személyesen hívta fel a választókat telefonon keresztül (videó)

Valószínűleg voltak páran, akik nem akartak hinni a füleiknek, és azt gondolhatták, ez egy előre felvett üzenet, de nem, valóban Orbán Viktor volt a vonal túlsó felén.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök is kampányol, nagyon fontosnak tartja ezt az időszakot, mert hamarosan jönnek az Európa Parlamenti választások. A nagy menetelés közben arra is időt szakított, hogy személyesen köszöntse az egyik idős, 100. születésnapját ünneplő támogatóját az otthonában.

Péntek reggel pedig már a Kossuth Rádióban adott interjút, ahol tisztázta, nem tervezik bevezetni a sorkatonaságot. Azelőtt pedig a közelgő Békemenetről üzent, amit valószínűleg még az esetleges esős idő sem tud elmosni, nagy tömeget várnak a Margitszigeten, Budapesten, ahol sok vidéki ember lehet jelen a fővárosiak mellett.

Orbán Viktor a vidéki települések egyikén bement a Fidesz irodájába, és úgy döntött, maga hívja fel a választópolgárokat, hogy meggyőzze őket a szavazás fontosságáról. A videóban az egyik ilyen hívást vették videóra, ahogyan a miniszterelnök beszél a támogatójával, aki biztosan a Fideszre fog szavazni.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.