Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Óriási taps fogadta Orbán Viktort, még puszit is kapott az arcára (videó)

Orbán Viktort is meglepetésként érhette a helyzet, az egyik aktivista ugyanis magához ölelte a miniszterelnököt, és adott az arcára egy puszit.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor népszerűsége töretlen, de nyilván vannak, akik a másik oldalra szavaznak, emiatt sem dőlhet hátra a Fidesz. A miniszterelnök számára ez természetes, a kemény munkában hisz, így az idei kampánya is rendkívül aktívra sikeredett. Valójában még aktívabb volt, hasonlóan a 2022-es országgyűlési választásokhoz.

A mostani egy jó erőfelmérő, teszt a 2026-os választásokra, aminek ideje alatt a kormánypárt még ennél is nagyobb erőket mozgósíthat, hogy felhívja az emberek figyelmét a választás fontosságára, akárcsak tette ezt legutóbb. Szombaton például 1 millió embert kerestek fel személyesen, és az akcióban Orbán Viktor is szerepet vállalt. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Voltak, akik vendégül látták a kormányfőt, mások pedig szelfi helyett kézfogást kértek. A miniszterelnök legújabb videójában látni, mennyien tapsoltak és várták az ország vezetőjének érkezését, aki az egyik aktivistától még puszit is kapott az arcára. A hölgy jelezte, már nagyon várta őt, és gyorsan magához ölelte Orbán Viktort.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.