Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Orbán Viktor egy nagyon komoly rapvideóval hangol az Eb-re, repkedtek a szelfik

Ez most különösen betalált, egy nagyszerű hangulatú videóval köszönt be Orbán Viktor miniszterelnök, aki szereti a laza tartalmakat a TikTokon.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor a TikTokon is népszerű, senki nem tudja mindezt utána csinálni a magyar politikusok közül. Ezzel pedig a fiatalokra is hatással van, akik így megismerkedhetnek a politikával, mert sokan közülük maximum a miniszterelnök személyét ismerik.

Miután később ők is választópolgárok lesznek, fontos ismerniük a politikát. A kormányfő számára nem jelent gondot laza tartalmakat gyártani, mert szereti a humort, és abszolúte megvan közte és a fiatalok között az összhang, akik gyakran kérnek tőle közös fotót, és ez legutóbb sem volt másképp. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Mint ismeretes, Orbán Viktor is ott volt Debrecenben a válogatott meccsén, amit sima 3-0-ra húzott be a csapat Izrael ellen. Már csak az Európa-bajnokság maradt hátra, és a miniszterelnök szintén izgatott. Ezúttal egy rendkívül laza rapvideóval hangol a kontinenstornára, és azt kell mondjuk, az elmúlt időszak egyik legjobb hangulatú tartalma volt ez most Orbán Viktortól.

Természetesen a szelfik sem maradhattak el, és a kormányfő sokszor lépni sem tudott, mert mindig megállították egy közös fotóra. Dzsudzsák Balázs is ott volt a miniszterelnökkel, akivel kiváló a kapcsolata, együtt szurkoltak a DVSC lelátóján.

@viktor_a_tiktokon 3:0 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foci #Magyarország #Izrael #SzoboszlaiDominik #VargaBarnabás #SallaiRoland #MarcoRossi ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.