Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Orbán Viktor bevitt egy „ippont” a disznóvágáson

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k), mellette Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) érkezik a Kormányinfó sajtótájékoztatóra a Karmelita kolostorban 2021. december 21-én. MTI/Benko Vivien Cher
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar miniszterelnök egy igen frappáns hasonlattal élt, ami mellé képet is posztolt a hivatalos Facebook oldalán.

Mint ismeretes, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ezen a hétvégén egy különleges eseményen vett részt. Ez volt számára 2022 első disznóvágása, amit jó időben rendeztek meg.

A helyszín Öttömös, ahol egy igen méretes disznót vágtak le ebédnek. Orbán maga végezte a pörkölést, amiről kép is készült, erre a bejegyzésre már több mint 42 ezer like-ot kapott, és több mint 920 ember osztotta azt meg.

Még aznap posztolt még egyet az ország első embere, kezében egy körömnyi pálinkával, hiszen a disznóvágás nem disznóvágás, ha nincs mellé pálinka. Ez a poszt is 36 ezer like felett jár, mellé 2,8 ezer hozzászólással és majdnem 600 megosztással.

Orbán Viktortól nem idegenek a frappánsabb posztok, ezúttal egy cselgáncsos hasonlattal élt, előtte a disznóval, aki az „ippont” követően földre került. „Kemény küzdelem után” – írta a posztjában a miniszterelnök