Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Videón, ahogyan Orbán Viktor bemutatta a családját Ferenc pápának

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A világ legismertebb emberével találkozhattak Orbán Viktor családtagjai, akik a protokollnak megfelelő öltözékben köszöntötték Ferenc pápát.

Ferenc pápa gépe pénteken landolt Budapesten, majd nem sokkal később Magyarország miniszterelnökével, Orbán Viktorral is találkozott. Remek hangulatban teltek a programok, és a pápa az egészségügyi problémái ellenére is erőt mutat.

Szereti Magyarországot, a magyar embereket, és valódi érdeklődést mutat. A pénteki nap amiatt is különleges volt Orbán Viktor számára, mert bemutathatta a családját Ferenc pápának, köztük az unokákkal.

Ha egy nap majd visszanézik ezeket a felvételeket az unokák felnőtt korukban, még büszkébbek lesznek. Mindenki csinosan érkezett meg a pápához, és a humorosabb pillanatok sem maradtak el, miközben Orbán Viktor prezentálta a pápának szánt ajándékokat.

Alább egy hivatalos videót láthatunk a nagy pillanatokról, benne eddig nem látott részletekkel. Természetesen izgultak a családtagok, mert a pápával való találkozásnál gyakorlatilag nincs nagyobb megtiszteltetés.