Orbán Viktor határozott üzenete a migrációról és a baloldalról

Fotó: Fotó: Katona (b) őrt áll, miközben fémből készült, 180 kilométer hosszú és 5,5 méter magas falat építenek a lengyel-fehérorosz határ mentén, a lengyelországi Kuznicában 2022. január 27-én. A kerítés célja, hogy megakadályozza a Fehéroroszország felől érkező migránsok bejutását Lengyelországba. Fehéroroszország felől 2021-ben csaknem 40 ezer, sok esetben a fehérorosz egyenruhások által támogatott határsértési kísérletet regisztráltak a lengyel-fehérorosz határon.
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 06:57

Magyarország miniszterelnöke szerint a baloldal beengedné a bevándorlókat az országba, és ezt nem akarja hagyni.

A migráció korábban messze nem okozott akkora kérdést Európában, mint az utóbbi években. Rengeteg legális és illegális bevándorló lepte el a kontinenst, akik között veszélyes emberek is vannak.

A tömeges bevándorlás a kultúrára is negatív hatással lehet, és jól látni, hogy nem minden ország kezeli ugyanúgy a kérdést. Magyarország Orbán Viktor irányítása alatt megvédi magát a bevándorlóktól, akik minden eddiginél nagyobb intenzitással próbálkoznak.

Jelentősen megugrott a foglalkoztatottak száma Magyarországon

Ez még mindig egy nagyon fontos kérdést jelent, már csak amiatt is, mert az Európai Unión belül sokan másképpen kezelik ezt a helyzetet. Orbán kitart a nézete mellett, és hangsúlyozta, meg kell állítani a migránsokat.

„A baloldal beengedné a migránsokat” – emelte ki a miniszterelnök, akinek a bejegyzése rövid idő alatt majdnem 20 ezer like-ot gyűjtött, mellette 2,7 ezer hozzászólással, illetve közel 570 megosztással.