Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Hatalmas harc vár Orbán Viktorra Brüsszelben, szerinte a gázembargó egész Európát tönkretenné

Magyarország miniszterelnöke biztosan nemet fog mondani a gázembargóra, mivel szerinte az egész Európát tönkretenné.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai székházában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című rádióműsorban 2021. október 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor nagyon fontos győzelmet aratott Brüsszelben, amikor elérte, hogy az orosz olajembargó ne vonatkozzon Magyarországra, mivel az egy gazdasági atombombával érne fel, beláthatatlan következményekkel.

Ezzel azonban korántsem ért véget Orbán csatája Magyarországért, mert hamarosan a gázembargót is bevezethetik az Európai Unióban. Ha ez megtörténik, sokkal súlyosabb károkat okozhat, mint az olajembargó.

Ezzel Orbán is tisztában van, aki a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában azt mondta, a gázembargó egész Európát tönkretenné, így másfajta érvelést fog használni Brüsszelben, amikor felszólal.

Orbán nem tartja elfogadhatónak a gázembargó bevezetését, mely egész Európát nagyon erőteljesen sújtaná. Helyette sokkal inkább a békét hangsúlyozná, és nem a folyamatos szankcionálást, ami látható módon nincs igazán hatással Oroszországra, továbbra is hatalmas erőkkel támadják Ukrajnát.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.