Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Opitz Barbi görkoris szettje nagyot megy

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Valószínűleg hamar felismerték Opitz Barbit, és nemcsak a hajkoronája miatt, mivel van egy egyedi öltözködési stílusa.

Azok, akiket szintén frusztrál az eső, már nem kell sokáig zsörtölődniük, mert ugyan pár napot még esni fog, jön a melegebb idő. Ideje lenne, hiszen május közepét írunk, és még mindig nincs itt az igazi nyár.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Furcsa, mivel általában ilyenkor már meleg szokott lenni, de talán a következő hónapok kárpótolnak bennünket. Ez egyúttal a fesztiválszezon közeledtét is jelzi, ami mindig nagyon izgalmas és látványos.

Az énekesek javában próbálnak, és nem egy fellépésen vannak túl. Az év legintenzívebb időszaka ez, bőven van okunk arra, hogy programokat keressünk, és természetesen Opitz Barbi sem marad ki a körből.

Nagyon szereti a nyarat, bikinit hordani és olyan nyárias ruhákban járni, amikkel igazán kifejezheti a stílusát. Ez pontosan az ő időszaka, és noha az időjárás jelenleg nem túl kegyes, igyekszik pozitív maradni.

Barbi görkoris szettje a követők új kedvence, akik rendre dicséretekkel halmozzák el, és folyamatosan bókolnak neki. Úgy tűnik, a fiatal énekesnő még mindig remek formának örvend, és a nyár csak most jön.