Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,157 $

Öngyilkosságot kísérelt meg egy utas a repülőgép mosdójában

Az eset múlt pénteken, a BR67-es Bangkok–London-járaton történt.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelentések szerint az EVA Air egyik gépe a thaiföldi Bangkokból Londonba tartott múlt pénteken, amikor egy utas öngyilkosságot kísérelt meg a mosdóban. A légiutas-kísérők és a fedélzeti orvos azonnal segítséget nyújtottak neki, amely által az érintett személy megfelelő ellátásban részesülhetett.

A légitársaság is megerősítette, hogy az eset március 15-én, a BR67-es Bangkok–London-járaton történt. A Mirror azt írja, a repülőgép ereszkedési szakaszában a mosdóban találtak rá a férfira, aki a gyanú szerint megpróbált véget vetni az életének. A légiutas-kísérők és a fedélzeti orvos elsősegélyben részesítették. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A cikk szerint a repülőgép aznap este fél nyolc körül érkezett meg egy londoni repülőtérre, ahol a helyi egészségügyi személyzet és a rendőrség átvette a férfit, amelyet követően kórházba szállították. A jelenlegi állapotáról egyelőre nem érkezett hír. Egyúttal a lap megjegyzi, korábban az EasyJet egyik járatának kényszerleszállást kellett végrehajtania a manchesteri repülőtéren.

A repülőtér szóvivője elmondta, hogy akkor egy szívproblémákkal küzdő utas rosszul érezte magát, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Az utast Manchesterben az orvosi szolgálat fogadta, a járat pedig továbbrepült Gatwickbe. A légitársaság kiemelte, számukra mindig az utasaik és a személyzet biztonsága, jóléte a legfontosabb.

Korábban azt is megírtuk, hogy rosszul lett egy USA-ba tartó repülőjáraton egy 41 éves nő, majd életét vesztette. A halálának körülményeit rejtély övezte egészen addig, amíg egy szakértő által fény nem derült rá, mi történt vele pontosan. Ebben a cikkben pedig arról is beszámoltunk, hogy újabb Boeing-incidenst vizsgálnak, ezúttal egy külső panel szakadt le.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.