Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Rosszul lett egy USA-ba tartó repülőjáraton egy 41 éves nő, majd életét vesztette

A nő halálának körülményeit egészen eddig rejtély övezte.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 41 éves, kétgyermekes indianai anya, Stefanie Smith februárban a Dominikai Köztársaságból hazatérő repülőgépen hirtelen rosszul lett, majd életét vesztette. Stefanie Smith a barátjával utazott haza a nyaralásból. Halálának körülményei azonban egészen eddig nem voltak ismertek.

Az ABC Newsnak azonban testvére, Chris Volz nyilatkozott a napokban, s elárulta, egy törvényszéki patológus szerdán lépett kapcsolatba a családdal, hogy közölje velük, a nő aorta disszekció – a főverőér falának hosszanti repedése -a szerk. – miatt vesztette életét. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A boncolás eredményei nem utalnak arra, hogy bűncselekmény történt volna. Smith február 28-án lett rosszul az American Airlines Dominikai Köztársaságból érkező járatán, miután öt napot töltött egy üdülőhelyen a barátjával és egy másik párral. Smith járatát Turks és Caicos szigetére irányították át, ahonnan kórházba szállították, majd később halottnak nyilvánították.