Olyan lábizmai vannak Dwayne Johnsonnak, hogy elsírod magad

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 22:20

A sztár lassan 50 éves lesz, de durvább izmai vannak, mint eddig bármikor a karrierje során, koronavírus ide vagy oda.

Nem véletlenül olyan népszerű Dwayne Johnson, aki nemcsak humoros, hanem remek színész is, és egy igazi álomférfi sok millió nő számára. Már egy szimpla képpel is rengeteg férfit tud motiválni az edzésekre, ami az élete részét képezi.

Ráadásul egy olyan maximalistáról beszélünk, akiből nem sokat találni Hollywoodban. Miután egy szuperhős-szerepre készül, valószínűleg minden eddiginél többet rak bele a felkészülésébe, aminek páratlan lehet az eredménye.

Eddig sem panaszkodhatott a felépítésére a volt amerikai focis, pankrátor és testépítő, mert elég sok versenyt nyerhetne meg ezzel a formával. Ugyanakkor óvatosnak kell lennie, mert egy komolyabb sérülés miatt a forgatások is elcsúszhatnak.

Senki sem tud lazábban okostelefont reklámozni, mint Kimi Räikkönen

Ez pedig sok millió dolláros kiesést jelentene, de a „Szikla” hatalmas tapasztalattal bír, pontosan ismeri a testét és tudja, hogy hol a határ. Néha azonban az ember mindig egy kicsit többet akar, vagy nem elég koncentrált, és baj lehet belőle.

Látván azt, hogy a színésznek mekkora lábizmai vannak, a végeredmény le fogja nyűgözni a nézőket, és az egész stábot. Alig várjuk az új filmjeit, amik mindig nagyon szórakoztatóak, és még 50-hez közel is nagyon durván néz ki.