Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Rendkívül olcsó covid-tesztek árusításába kezdhet az Amazon

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. december 15. - 18:45

Az amerikai webshop az Egyesült Királyságból induló vagy érkező utasok és turisták számára kínálná a pénztárcabarát teszteket.

Az Amazon egyenként 34,99 fontért, vagyis nagyjából 15 ezer forintért cserébe értékesítene koronavírusteszteket a weboldalán, amelyet kedvezményes kiszerelésben is megvehetnének az emberek és a vállalkozások – írta a The Guardian.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

A teszteket az Amazon által tavaly megnyitott salfordi laboratóriumban dolgozzák majd fel. Korábban már az Egyesült Államokban is létrehoztak egy laboratóriumot, ahol már nyáron elkezdték az otthoni koronavírustesztek forgalmazását.

A PCR-tesztek piacára azért szeretnének belépni, mert az Egyesült Királyságba utazó turisták arra panaszkodtak, hogy a beutazáshoz kötött tesztek értékesítését és kielemzését végző cégek késve vagy egyáltalán nem küldték el az eredményeket.

Természetesen annak a ténye mellett sem szabad elmennünk, hogy óriási üzlet a tesztelés, hiszen emberek ezrei érkeznek, vagy éppen hagyják el a szigetországot óránként, így az Amazon vagyona az egekbe szökhet.