Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Olaszországra nehéz időszak vár, mindent be kell adniuk az Európa-bajnokság kieséses szakaszában

A Horvátország elleni mérkőzés utolsó pillanataiban belőtt olasz gól sorsdöntő volt mindkét csapat számára, az olasz csapat számára pedig csak most jön a neheze.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Luciano Spalletti,Olaszország edzője dicsérte játékosai „soha ne mondd, hogy soha” hozzáállását, mellyel a 98. percben szerzett egyenlítő góllal pontot szereztek Horvátország ellen hétfőn, ezzel bebiztosították pedig helyüket a 16 közé jutásért az Európa-bajnokságon.

A csereként beálló Mattia Zaccagni lőtte a mindent eldöntő gólt, így a címvédő Olaszország szombaton Berlinben Svájccal csaphat össze. Noha ez remek hír az olaszok számára, Luciano Spalletti szövetségi kapitány a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kissé feszült volt és több kérdésen is látszólag megsértődött: Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

„Megérdemeltük volna a továbbjutást ma este a tekintetben, amit odakint produkáltunk. Néha egy kicsit puhányak voltunk a meccs során, nem feltétlenül a legjobb formánkat hoztuk. De nehéz volt továbbjutni ebben a csoportban. Spanyolország briliáns, Horvátország kiváló. Amikor a minimális színvonal alá esünk, mint mi az első félidőben, az azért van, mert érezzük a nyomást, hogy mennyire fontos a meccs. Mert másképp nem lehet [ilyen gyengén játszani]. De eddig minden, amit [a játékosok] csináltak [az Eb-n], az én szemszögemből nézve egyre jobb lett.”

Később azt sugallta, hogy játékosainak fizikailag is fejlődniük kell a kieséses körök előtt. Az ESPN szerint az edző kiemelte:

„Ez nem technikai kérdés, ez a tapasztalaton múlik, hogy belemegyünk ezekbe a fizikai kihívásokba, és hajlandóak vagyunk elvégezni a piszkos munkát. Ezen a pontszámon kell javítanunk.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.