Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,019 $

Nyomozást indított a rendőrség a budapesti iskolások rosszullétét okozó szúrós szag miatt

A rendőrség úgy döntött, ismeretlen tettes ellen indít nyomozást aa budapesti iskolások rosszullétét okozó szúrós szag miatt.

...svg content...Fotó: Mentõk a Dinnyehegyi közi Török Flóris Általános Iskola elõtt a fõváros XXIII. kerületében 2024. április 24-én, miután az épületet ki kellett üríteni, mert gázszagot éreztek. A fõvárosi tûzoltók kiérkezése elõtt 500 diák hagyta el az iskolát. Az iskolában 70 gyerek panaszkodott rosszullétre, róluk a helyszínre érkezõ mentõk gondoskodtak. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, azonnal cselekedniük kellett a tanároknak a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában történtek miatt. Szúrós szagra lettek figyelmesek, majd mind az 500 diák elhagyta az épületet, miközben a mentők és a tűzoltók megérkeztek a helyszínre.

Szerda reggel történtek a tömeges rosszullétek, ami miatt összesen 31 gyermeket szállítottak a Heim Pál gyermekkórházba. Szerencsés módon egy súlyos állapotban lévő gyermekről sem tudni, de mindenkit alaposan megvizsgáltak. Soron kívül Itt a nagy bejelentés, Berki Mazsiék és Hujber Feriék is ott vannak az új Nyerő Párosban

Az MTI kérdésére a BRFK megerősítette, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt. A katasztrófavédelem szakembereinek bevonásával folytatott eljárás célja, hogy tisztázzák, pontosan mi történt, mi okozta a szúrós szagot, illetve történt-e bárki részéről mulasztás.

Liner/MTI

Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.