Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

A BRFK Kommunikációs Osztálya megerősítette, keresik a baleset felelőseit.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében, ami a XIII. kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatásából derült ki – írja a Blikk. Mint ismert, az incidens június 21-én történt, amikor több métert zuhant egy művész, Jegercsik Csaba, aki már a sokadik előadásán állt színpadra, sajnos azonban a legutóbbi egészen másképp alakult.

Szerencsére életben maradt, és nem szenvedett maradandó sérüléseket, a csuklója azonban eltört, így kórházba kellett szállítani. Úgy tudni, a színművész 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le a Vámpírok bálja péntek esti előadásán. Azóta műtéten is átesett, de a hírek szerint Jegercsik Csaba már jól van.

A baleset kapcsán a rendőrség azt írta: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2024. június 21-én 21 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, mely szerint a Vígszínházban, előadás közben baleset történt; egy színész a magasságból lezuhant. A XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a helyszínen szemlét folytattak”.

Hozzátették, hogy az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. De a cikkben megjegyzik azt is: nem ez volt mostanában az egyetlen baleset a produkció körül. A lap úgy tudja, korábban a társulat egyik háttérembere is lezuhant, súlyosan megsérült.

Ő a csütörtöki próbán a zenekari árokba esett be, amelynek következtében eltörte a könyökét, az egyik lába pedig megrándult, egyelőre nem is tud ráállni. Erről a Blikk egyik informátora számolt be, a rendőrség azonban az erre vonatkozó kérdésekre egyelőre nem adott választ a lapnak, minden bizonnyal a későbbiekben várható tájékoztatás.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.