Dollár
422,41 Ft
Euró
420,93 Ft
Font
483,09 Ft
Bitcoin
20,183 $

Nyomozás indult Patrick Vieira ellen, miután szóváltásba keveredett egy Everton-szurkolóval

Fotó: NEIL HALL
not image

Borbély Fanni

2022. május 20. - 12:38

Patrick Vieira, a Crystal Palace edzője szóváltásba keveredett egy Everton-szurkolóval, nyomozás indult az ügyben.

A Merseyside-i rendőrség nyomozást indított, miután a Crystal Palace edzője, Patrick Vieira szóváltásba keveredett egy Everton-szurkolóval, amikor a szurkolók jóformán megszállták a pályát az Everton 3-2-es győzelmét követően a Goodison Parkban.

Soron kívül Gyurcsány Trianonról: A magyar nemzet egy részének halála

Az Everton nagyot fordított és hátrányból visszahozta 3-2-re a mérkőzést, ezzel legyőzve a Crystal Palace csapatát. Vieira épp a pálya másik oldalán található öltözője felé sétált, amikor egy Everton-szurkoló ott termett előtte, ez a megmozdulás pedig nem igazán tetszett az edzőnek.

Habár a Sky Sports megpróbálta felvenni a kapcsolatot az edzővel, nem sikerült, de a klub és az Everton sem kívánta kommentálni az incidenst. Amikor Vieirát a mérkőzést követő sajtótájékoztatón megkérdezték az esetről, ő csak annyit mondott: “nincs mit mondanom erről”.

Annyit azonban elárult, hogy szerinte a játékvezető “nagyon jól kezelte a dolgot”, utalva ezzel arra, hogy a szurkolók elözönlötték a pályát. Dion Dublin az eset kapcsán úgy nyilatkozott, szerinte egy törvényt kellene megalkotni az ilyen esetekre, nevezetesen, hogy azok a szurkolók, akik bármilyen körülmények között belépnek a játéktérre, kapjanak élethosszig tartó eltiltást a mérkőzésektől.


Úgy fogalmazott, nyilvánvaló, hogy egy győzelem felvillanyozza a szurkolókat és el vannak ragadtatva, ám ez nem jelenti azt, hogy lökdöshetik az edzőket, vagy a játékosokat, és nem kiabálhatnak egyenesen az arcukba, hogy kifejezzék örömüket, vagy épp csalódottságukat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.