Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,20 Ft
Euró
394,87 Ft
Font
467,76 Ft
Bitcoin
69,532 $

Egy nappal a nyitás után máris bezárt az Egyesült Királyság legmagasabb hullámvasútja

Csak most derült ki, hogy valami nincs rendben az építménnyel.

...svg content...Fotó: Unsplash/Meg Boulden
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Egyesült Királyság legmagasabbnak hirdetett új hullámvasútja alig egy nappal a megnyitása után máris bezárt. A Thorpe Parkban található Hyperia állítólag az ország legmagasabbja: 71 méter magas és 130 kilométer/órás végsebességre is képes.

Pénteken nyitották meg a nagyközönség előtt, de szombaton a vidámpark frissítést tett közzé az X-oldalán, melyben arról tájékoztatták a kikapcsolódásra vágyókat, hogy a frissen nyitott hullámvasút máris bezár: Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

„Előre nem látható körülmények miatt nem tudjuk megnyitni a Hyperia-t május 26. vasárnap és 29. szerda között. Elnézést kérünk, hogy csalódást okoztunk, de keményen dolgozunk azon, hogy a Hyperia minél hamarabb újra megnyíljon.”

Aki az ideiglenes zárva tartás ideje alatt előre foglalt jegyet, ingyenesen átfoglalhat egy másik napra. A Sky News értesülései szerint a megnyitó napján tömegek igyekeztek kipróbálni az új hullámvasutat, a pénteki várakozási idő a beszámolók szerint meghaladta az 5 órát is.