Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Nyerő Páros: így fakadt sírva L.L. Junior felesége, rendkívül megható volt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 10. - 12:15

Kinga egy nagyon erős nő, erős tartással, de most teljesen ellágyult, nehéz volt beszélnie a témáról.

Kinga és L.L. Junior a Nyerő Páros egyik legerősebb duója, de ők az egyetlenek, akik igazán senkivel sem kötöttek mélyebb szövetségeket. Egyfajta kívülállóként játszottak eddig, köszönhetően annak is, hogy sokáig külön laktak a többiektől.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ennek nyilván voltak előnyei és hátrányai is, miközben a magas tétjeik miatt érinthetetlenek voltak. Ez elmúlt, több gyengébb teljesítmény is becsúszott náluk, akárcsak legutóbb, ami után nagy balhé keletkezett Vivien és Kinga között.

Estére valamelyest stabilizálódott a helyzet, és a versenyzők ismét kaptak egy feladatot. A fiúk és a lányok külön beszélgettek, aminek középpontjába Kinga került, de Vivien is fontos szerepet kapott.

Gusztinak nincs nagy önbizalma, folyamatos erősítésre szorul, mert el kell hinnie magáról, hogy jó. Ebben sokat segít neki a felesége, de nemcsak emiatt dicséri őt rendszeresen, hanem, mert valóban így is gondolja. „Én így szeretem.”

X-Faktor: egy fiatal rapper srác, akiért ezrek fognak rajongani (videó)

Kinga bizonyos szempontból úgy érzi, hogy Gusztira hasonlít. Naponta 150x is elmondhatná neki a párja, hogy milyen csinos és szexi, amiért hálás, de valamiért az nem épül be.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.