Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Nyerő Páros: óriási balhé és ordibálás a villában (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 10. - 06:22

Guszti és L.L. Junior felesége feszült egymásnak, ami komoly balhéhoz vezetett, és úgy tűnik, ezzel nincs vége a történetnek.

Az elmúlt napok meglepően nyugodtak voltak a Nyerő Páros villájában, az embernek olyan érzése volt, mintha egy vihar előtti csend közeledne. Közben Kulcsár Edina és Csuti kiestek a játékból, méghozzá drámai módon.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Gusztiék voltak azok, akik a leghíresebb sztárpárral szemben játékban maradhattak, köszönhetően annak, hogy Pataki Zitáék rájuk szavaztak. Elmondásuk szerint ezt amiatt tették meg, mert őket látták a gyengébb párosnak, de ez nem biztos, hogy így van.

A legutóbbi játék során Kinga és Vivien olyannyira egymásnak feszült, hogy szinte érezhető volt a nagyfokú feszültség közöttük. Csak rájuk kellett nézni, és az ember azonnal látta, hogy pattanásig feszült a helyzet.

Visszatérve a villába mindketten kikeltek magukból, Vivien ordibálni kezdett Kingával, akiben szintén felment a pumpa, nagyon idegesnek tűnt. Odett volt az egyetlen játékos, aki szem- és fültanúja volt ennek.

Így növekszik Rácz-Gyuricza Dóri pocakja a babával

Kinga és Vivien semmiben nem értettek egyet. Guszti felesége azon a véleményen volt, hogy a játék során nem indított személyes hadjáratot ellenük, és ezt próbálta elmagyarázni. „Torokra támadtok, jön belőletek a rosszindulat és a támadás.” – mondta Vivien.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.