Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Nyerő Páros: Muri Enikő szerint Hódi Pamela csak hebegett-habogott (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 27. - 05:57

Muri Enikő és párja egyáltalán nem voltak elégedettek azzal a válasszal, amit Hódi Pamela adott, az énekesnő szerint szimplán hebegett-habogott a közösségi médiasztár.

Sokan Hódi Pamelát anno Berki Krisztián oldalán ismerték meg, óriási népszerűségre és ismertségre tett szert az évek alatt. Rengetegen követték be a közösségi médiában, sokkal többen, mint azt egyesek várták volna.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Noha az idő múlásával Pamela és Krisztián kapcsolata tönkrement, mindkettejüknek folytatódott a karrierje a médiában. Pamela később egyre kevesebb mindent osztott meg az életéről, érezhetően meghúzta a határokat, miközben megismerte élete párját, Tóth Bencét, aki az igazi férfi számára, és közös családot is alapítottak.

Együtt szerepelnek a Nyerő Párosban, ahol legutóbb névtelenül tehettek fel egymásnak kérdéseket a sztárok. Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy míg Pamela a közösségi médiában kitárulkozónak mutatja magát, addig a villában zárkózott és távolságtartó.

Érdekes volt megfigyelni a reakcióját, aki szerint nem igaz, ami a kérdésben szerepelt. Szerinte pont fordítva van, mert éppen az, hogy nyitott a villában, amivel Enikő és Szabi nemigazán tudott egyetérteni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.