Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Nyerő Páros: az újabb nagy balhé Hódi Pamela és Muri Enikő között (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 06:15

Muri Enikő személyesen akarta megbeszélni Hódi Pamelával a történteket, de minden csak rosszabb lett közöttük, ide-oda szólogattak egymásnak, szinte semmiben nem értettek egyet.

Enikőnek az sem tetszett, hogy Pamela a bulit követő reggelen külön odaköszönt neki reggel, amit támadásnak vett. Még inkább elege lett belőle, és szerinte minimum Beyonce-stílusban tette ezt meg, látszott rajta, hogy elege van.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

„Pamela bevonult a konyhába… Hú, nem tudom, minimum Beyonce-stílusban, és így odaköszönt, ‘Jó reggelt Enikő’ (hangosan). Nem tudtam mire vélni ezt, örülök, hogy ilyen hangterjedelme van, és akkor visszaköszöntem, hogy jó reggelt Pamela.”

Erre csak úgy reagált Szabi, hogy „cicaharc”, majd Enikő azt mondta, Pamela lehet, hogy macska, de ő vadmacska. Reggel Enikő személyesen kereste meg Pamelát, hogy beszélgessenek, ami semmit nem oldott meg, csak még nagyobb lett közöttük a feszültség.

Igyekezett megtudni Enikő, Pamelát mi zavarja, esetlegesen a jelenléte, vagy bármi más. Természetesen az esti buli volt a téma, miközben Pamelának egyáltalán nem tetszett az énekesnő stílusa, és tagadta, hogy személyes lett volna az értékelése a produkció kapcsán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2