Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nyerő Páros: Guszti szerint bunkóság volt, amit Zitáék csináltak

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Noha a páros kapcsolata kiegyensúlyozott, és rendben van, ez most nagyon nem tetszett Gusztinak és Vivien a tortás feladatot követően, mivel Zitáék nem árulták el rögtön az idejüket.

Zita és Attila a tortás játékról visszatérve elvonultak beszélgetni, még az időt sem árulták el, amiből kiderülhetett volna az eredmény. Guszti és Vivien sem tudta hirtelen hova tenni a helyzetet, mert erre ők sem számítottak.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

„Egy kis türelmet szeretnénk, jó? Most Atival el szeretnék menni, jó? Mi nem veszekszünk, csak szeretném az érzéseit meghallgatni, tudod?” – mondta Zita, akivel közölte Vivien, ha nem mondják el az időt, akkor nem tudják a végeredményt.

„Ez nem számít. Nekem most tényleg nem számít, hogy mennyit ment, de rögtön elmondjuk.” Zita és Ati félrevonultak, hogy átbeszéljék a dolgokat, így az eredményhirdetés még váratott magára.

Már magyarul tanul Tusup Szabó Zsófi kedvéért

„Ez nem korrekt.” – jegyezte meg Guszti. „Nem, ez baromira nem, mert mi van, ha övéké a legjobb idő. Akkor?” – tette fel jogosan a kérdést Vivi, mert csak tudni szerették volna Zitáék idejét.

Lapozó: 1 2