Már magyarul tanul Tusup Szabó Zsófi kedvéért

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 28. - 06:05

Hosszú Katinka volt párja a hírek szerint elkezdett magyarul tanulni, hogy még szorosabbá fűzze a kapcsolatát Szabó Zsófival.

Bombaként robbant a hír, miszerint Shane Tusup találkozgatni kezdett az RTL Klub sztárjával. Azóta számtalan cikk jelent meg róluk a bulvársajtóban, és képeket is közöltek.

A Blikk újabb információkról számolt be, és azt írják, hogy a sikeredző, aki korábban Hosszú Katinka párja volt, már magyarul is tanul. „Eddig a szerelem nyelvét beszélték, de kapcsolatuk elmélyítéséhez muszáj lesz a napi kommunikációban is jobban boldogulni.” – írja a Blikk.

A híres hazai bulvárlap informátora érdekes információkat osztott meg a kapcsolatról. „Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul.”

A neve elhallgatását kérő informátor a Blikknek adott nyilatkozatában hangsúlyozta, Tusup nem akadályként tekint a nyelv megtanulására, mert teljesen odavan Zsófiért, és szívesen teszi ezt meg értük.

Intenzív magánórákat vesz annak érdekében, hogy minél hamarabb elsajátítsa a nem éppen könnyű magyar nyelvet. Ez pedig egy újabb olyan jel lehet arra, hogy hosszú távon számolnak egymással a sztárok, akik továbbra is nagyon kevés információt osztanak meg a magánéletükről.