Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Novák Katalin saját maga készített süteményt Ferenc pápának (fotók)

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ferenc pápa örömmel mondott igent Novák Katalin saját készítésű süteményére, ami egy kis stangli volt.

Ferenc pápa napokon át volt Magyarország vendége, ami hatalmas megtiszteltetés, különösen azok után, hogy rövid időn belül ez már a második látogatása volt. Reméljük, hogy a következő években is megtartja ezen jó szokását a pápa.

Remek programokon vett részt, miközben Orbán Viktor bemutatta a családját, amiről videós anyag is készült. Természetesen a fotók sem maradtak el a különleges pillanatokról, amiket a családtagok biztosan nem fognak elfeledni.

Mindig nagy megtiszteltetés, amikor a pápa ellátogat egy külföldi országba, és tudjuk jól, az egészségügyi állapota nem a legjobb, de ez sem akadályozta meg abban, hogy Budapestre utazzon.

Novák Katalin köztársasági elnök az elsők között fogadta Ferenc pápát. Sokat beszélgettek, és ez megint egy remek lehetőség volt arra, hogy a pápa még többet és többet tudjon meg a magyar szokásokról.

„Magyar háziasszonyként nem szerettem volna, hogy a Szentatya úgy menjen el tőlünk, hogy egy kis házi süteménnyel nem kínáltuk meg. Ezért sütöttem neki egy kis stanglit.” – írta a posztjában Novák Katalin.