Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,72 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
463,05 Ft
Bitcoin
67,388 $

Utolsóként a Nintendo is búcsút mondott Elon Musk közösségi oldalának

A korábbi Twitter így már egyik nagy konzolon sem elérhető.

...svg content...Fotó: unsplash
Konzol/Videójátékok

Bense Róbert

Szerkesztő

Külön frissítést szenteltek az X integráció támogatásának leállítására a Nintendónál, a Switch a 18.1.0-s, június 10-én kiadott csomagjával vált meg a közösségi oldaltól. A jelenlegi konzolgenerációk közül utolsóként lépték ezt meg.

A Microsoft és a Sony már korábban letiltotta hozzáférését, így a felhaszálók többé nem tudják összekapcsolni X-fiókjukat a konzollal. A Switchnél több játékban is szerepet kapott az X, azonban mostantól már nem elérhetők ezek a funkciók. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Egyebek között a Super Smash Bros. Ultimate játékbeli képernyőfotóit közvetlenül a közösségi médiaplatformra lehetett posztolni. A Nintendo még a múlt hónapban jelentette be a változtatásokat, de nem indokolta meg az X támogatásának visszavonását.

Mivel a Switch-felhasználók továbbra is megoszthatják tartalmaikat például a Facebookon, így az eltávolításnak valószínűleg az X-összekapcsolás drágulásához van köze, amely mostantól havi 42 000 dollárnál kezdődik a vállalati ügyfelek számára.

A Microsoft sem indokolta a lépést, amikor tavaly áprilisban megszüntette az Xbox konzolok számára a megosztások lehetőségét, ahogy a Sony sem, amikor novemberben letiltotta az X-et a PS5 és a PS4 esetében – írja a TheVerge.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.