Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

A Nintendo bejelentette, idén októberben el kell búcsúznunk a Pac-Man 99-től

Noha a játéktól el kell búcsúznunk, a Nintendo közlése szerint néhány játékmód továbbra is játszató lesz offline.

Fotó: Bandai Namco
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A GameSpot beszámolója szerint a Nintendo Switch online játéka, a Pac-Man 99 2023. október 8-án bezárja kapuit. Azok pedig, akik megvásárolják a Mode Unlock vagy a Deluxe Pack DLC-t, bizonyos játékmódokat offline is játszhatnak majd, még azután is, hogy a játék online szolgáltatása megszűnik.

A Nintendo hivatalos formában jelentette be a Pac-Man 99 „szolgáltatás végének” ütemezését, közlésük szerint pedig augusztus 8-tól a játékosok már nem vásárolhatnak egyéni témákat; szeptember 8-tól már a Mode Unlock és a Deluxe Pack DLC sem lesz megvásárolható; október 8-tól pedig maga a játék sem lesz elérhető. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Fontos információ továbbá, hogy a játék leállítása után a battle royale mód (beleértve a privát és nyilvános verziót is) és az online ranglisták nem lesznek elérhetők. A CPU Battle, a Score Attack és a Blind Time Attack azonban továbbra is játszható marad azok számára, akik szeptember 8. előtt megvásárolják a Mode Unlock vagy a Deluxe Pack DLC-t.

A Pac-Man 99 a Nintendo Switch Online tagok számára ingyenesen elérhető volt: a battle royale játékban a játékosok feladata az volt, hogy kiiktassák a többi felhasználót, hogy ők legyenek az utolsók, akik talpon maradtak. A 2021-es megjelenést követően a cím számos támogatást kapott, míg végül egy masszív, számos tartalmat felsorakoztató csomaggá vált.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.