Nicole Scherzinger hálószobából jelentkezett be, nem is akárhogyan

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2021.március.8 - 02:09

Közvetlen nőnap előtt jelentkezett a világhírű énekesnő, ráadásul nem is akármilyen formában, ötvözve a francia divatot a saját karakterével.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Nicole Scherzinger jobb nő, mint valaha, ami bizonyítja, hogy a kor nem mindig arányos az emberek kinézetével. Az énekesnő a sztárok közül is képes kiemelkedni, mert olyan teste és formája van, hogy az már egyenesen klasszis.

Persze kinek, mi a klasszis, ugyanakkor a visszajelzések alapján a többséget nem kicsit nyűgözi le Nicole, aki egy ideje boldog kapcsolatban él és ki tudja, ebből később akár még eljegyzés is lehet. Rengeteg rajongó örülne ennek, akiknek fontos a kedvencük boldogsága.

Visszatérve a formájára, nem lehet sok meglepetés abban, hogy negyven felett is képes tarolni, hiszen egészséges életmódot folytat, egészségesen táplálkozik és közben gyakran edz, amiket nem csal el.

Pordán Petra még mindig lenyűgözően néz ki és Eminemre teker

Párja sokat segíthet neki a motivációban, mivel rendesen ki van pattintva és már nem egy olyan videós tartalmat láthattunk, amiben közösen tréningeztek, tippeket adván ezzel más pároknak a vírust érintő lezárások ideje alatt.

Scherzinger ismét erotikus képeket posztolt magáról, méghozzá a hálószobából. A francia divat stílusjegyei jól láthatóak, de ez is remekül áll az extra-szexi sztárnak. A dekoltázsa továbbra is nagyon hangsúlyos és erős.