Pordán Petra még mindig lenyűgözően néz ki és Eminemre teker

Fotó: Instagram/Pordán Petra
not image

Hujber Dávid

2021.március.7 - 00:32

A híres rádiós is dolgozik azon, hogy a teste minél jobb formába kerüljön, mert már nincs sok hátra a nyári időszakig.

Petra gyakran tesz azért, hogy az emberek kicsit megfeledkezzenek erről a nehéz időszakról, ami még el fog tartani egy ideig, de ha minden jól megy, valóban célegyenesben lehetünk és az oltásokkal képesek leszünk magunk mögött hagyni ezeket a borzalmas hónapokat.

A híres rádiós egy igazán kedves és humoros személyiség, amit már nem egyszer bizonyított. Érdemes követni a közösségi médiában, ahol időről időre kulisszák mögötti posztokat oszt meg, többek között, ha edzésben van.

Egy héttel ezelőtt az egyik posztjában egy korábbi nyári képet osztott meg magáról, gyakorlatilag egy tökéletes test köntösében. „Na, jó azért az sem ártana, ha visszakapnám ezt a testet, úgyhogy megyek is futni….” – írta akkor humorosan és úgy tűnik, valóban tesz is érte, mert a legfrissebb posztjában tekerés közben jelentkezett be.

Az eddigi egyik legszexibb kép a magyar úszónőről

„Egy kis szombati tekerés Eminemre… 16 éves korom óta imádom a zenéjét. Feltölt, energiát ad a szövegeivel, a stílusával, a személyiségével.” – kezdte a posztjában Petra, aki az egyik legcsinosabb rádiósnak mondhatja magát.

„Csak néhány a mai repertoárból, amire az edzés elég jól ment: Not Afraid, ‘Till I Collapse, Loose Yourself, Without Me, Stan, Love The Way You Lie, The Way I Am” – zárta le a lelkesítő zeneszöveggel, ami sokunk számára ismerős lehet.