Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Nem kizárt, hogy Neymar visszatér a vb-re a Dél-Korea elleni mérkőzésen

A brazil Neymar (j) és a szerb Sasa Lukic a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának elsõ fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkõzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután a játékosnak megsérült a bokája a katari vb nyitómérkőzésén, komoly kezeléseken esett át, most pedig arról jelentettek, hogy visszatérhet a Dél-Korea elleni mérkőzésen.

Az ESPN értesülései szerint a brazil játékos vasárnap már edzett, és orvosi stábja fogja eldönteni, hogy pályára léphet-e a Dél-Korea elleni hétfői, a legjobb 16 közé jutásért folytatott mérkőzésen.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Tite, a brazil válogatott edzője megosztotta, ha vasárnap minden a tervek szerint alakul, az edzésen pedig úgy érzi, hogy képes lesz végigcsinálni a meccset, és még orvosi stábja is megengedi, akkor hétfőn játszani fog Dél-Korea ellen.

Tite azt is megerősítette, hogy a szintén lesérült Danilo is bevethető lesz a pályán, így a két játékos garantáltan erősíti majd a csapatot, miután nem tudtak részt venni a Svájc és a Kamerun elleni mérkőzéseken.

Neymarhoz hasonlóan pedig Alex Sandro is javában készül vasárnap, s rövidesen eldől, hogy ő is játszhat-e majd Dél-Korea ellen. Amikor arról kérdezték az edzőt, hogy Neymar bevethető lenne-e csereként, ha 90 perc után is kiegyenlítetlen lenne a meccs, Tite úgy felelt, a legjobb játékosait már az első perctől kezdve a pályán akarja tudni.