Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Neymar rápirított az apjára: „Nem tetszik, ahogy az emberekkel beszélsz”

A PSG brazil sztárjáról szóló dokumentumfilm már elérhető a Netflixen.

Fotó: Twenty20
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

A „Neymar: A tökéletes káosz” című dokumentumsorozat egyik epizódjában látható, ahogy a Paris Saint-Germain sztárja heves szóváltásba keveredik édesapjával a játékos nemi erőszakkal kapcsolatos vádjai miatt, Neymar da Silva pedig arra biztatja fiát, hogy legyen óvatosabb és fogadja el a segítségét.

„Szeretném, ha megértenéd, hogy nem vállalhatsz több kockázatot. A legfőbb aggodalmam az, hogy minden erőfeszítésünk, amit az imidzsed építése érdekében tettünk, elveszik” – mondta Neymar apja. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

„Nemi erőszakkal vádolták a fiamat. Lehet, hogy idegesítő vagyok, de megvédelek téged.” – folytatta

A 29 éves fiú dühösen válaszolt, visszaordított, és számon kérte, ahogy az apja beszél, nemcsak vele, hanem másokkal is.

„Persze, de nekem nem tetszik, ahogyan beszélsz az emberekkel. Nem arról beszélek, ami most történt, hanem úgy általában” – mondta Neymar Junior.

Az új dokumentumfilm Neymar karrierjének kulisszái mögé enged bepillantást. A sorozatban jelenlegi és korábbi csapattársaival készített interjúk is elhangzanak, megszólal benne többek között Messi, Suarez, valamint Beckham is – írja a Marca