Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,871 $

Neymar a nyílt utcán vásárolt brazil mezt, megőrültek érte (videó)

Nem volt veszélytelem, amit Neymar csinált, mert soha nem tudni arrafelé, mi történik, de szerencsére csak közös fotókat akartak az emberek vele.

...svg content...Fotó: Instagram/Neymar Jr
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dél-Amerikában nem életbiztosítás egyes helyeken járkálgatni, és ezt nem kell igazán magyarázni. Egyesek szó szerint utaznak a külföldiekre, és a világsztárok sem véletlenül biztonsági emberekkel veszik körbe magukat.

Neymar ennél azért lazább, nincs benne igazán félelem, és alig várja, hogy újra a brazil válogatott tagja legyen. Legutóbb már együtt edzett a csapattal, akik a Copa Américán vesznek részt, de nem kezdtek jól, sok kritikát kaptak emiatt. Neymar is csak fogta a fejét, amikor a szövetségi kapitány hamar lecserélte V. Juniort. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

A Közel-Keleten játszó brazil sztár még mindig nem tért vissza, ám már nincs messze a visszatérése a súlyos sérülését követően. Arra azonban nem számíthattak a videóban szereplők, hogy Neymar tőlük fog brazil mezt vásárolni.

Hirtelen fel sem ismerték a Barcelona és a PSG korábbi játékosát, majd amikor ez megtörtént, azonnal megőrültek. Közös fotót akartak Neymarral, míg az autóban ülők odaszóltak, kicsit vegyenek vissza, nyugodjanak meg.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Csípős választ kapott Karácsony Gergely az F1-es helikopteres posztjára

Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértő sem hagyta szó nélkül Karácsony Gergely legutóbbi posztját, ami ezúttal a Magyar Nagydíjról szólt.