Dollár
386,69 Ft
Euró
394,38 Ft
Font
468,45 Ft
Bitcoin
24,130 $

Nemazalány új dögös és szexi szelfijei azonnal tíz pontot érdemelnek

Fotó: Instagram/Nemazalány
not image

Hujber Dávid

2021. március 21. - 17:33

Fanni talán soha nem volt ennyire népszerű és közkedvelt, mint most, miután Sofival egy olyan duót alkotnak, ami a Lil G-korszaknál is sikeresebb lehet.

Hatalmas médiahír volt belőle, amikor kiderült, hogy Nemazalány és Lil G külön folytatják tovább, noha a közös videóikat sok millióan nézték meg. Két, egymástól totálisan eltérő karakter, de mégis működött a duó.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Egy bizonyos pont után azonban eljött az idő, hogy külön utakon folytassák tovább. Fanni egy ideje ismét duóban dolgozik, ráadásul nem is akármilyen sikerekről beszélhetünk, mert a két lány, akik hasonló karakterek, sokkal inkább hasonlítanak egymásra, mint Nemazalány és Lil G, hatalmas számokat produkál.

A több mint egy hónappal ezelőtt megjelent „Üres szívek” című dal már 10 millió megtekintés felett jár, ami nem várt sikert aratott, és az év egyik legnagyobb slágere lett, noha még mindig csak márciust írunk.

Exatlon-Luca véleménye arról, hogy nem Lilkó lett az ellenfele a párbajon

Egy héttel ezelőtt jelent meg a duó újabb közös száma, a „Menedék”, mely ugyan egyelőre nem tűnik akkora sikernek, mint az „Üres szívek”, így sem panaszkodhatnak, hiszen hamar elérték az 1 milliós megtekintési számot.

Fanni természetesen nem feledkezik meg a rajongóiról, és időről időre nagyon szexi képeket dob ki magáról a közel 240 ezres Instagram oldalán. Most is így tett, két rettentő szexi szelfivel örvendeztette meg a közönségét.