Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Nemazalány szexi beállásától olvad az Insta

Fotó: Instagram/Nemzalány
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 04:43

Olvadásnak indult az Instagram, miután Nemazalány kirakta az új fotóját magáról, amiben egy szexi beállással köszönt be.

Nemazalány az egyik legérdekesebb hazai tehetség idehaza, kiváló hanggal és olyan energiákkal, amikben minden benne van, mely a fiatalságot jellemzi. Ráadásul nagy úttörője a YouTube-nak, hiszen az elsők között bizonyította, hogy így is be lehet futni.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Keveset láthatjuk szerepelni a médiában, mégis egy nagyon erős követői bázissal rendelkezik, lassan 300 ezer követővel az Instagramon. Mit is lehetne erre mondani, hiszen a számok sokszor önmagukért beszélnek.

Akárcsak Fanni karaktere, akit hamarosan sokkal többen fognak ismerni, mint ezelőtt bármikor, hiszen rövidesen elkezdik vetíteni az Ázsia Expressz új évadát, amiben a párjával közösen vágott neki a nagy kalandnak.

Ilyen környezetben még nem láthattuk, és számára is minden új volt. Várhatóan a követők száma is meg fog ugrani, különösen, ha sokáig marad versenyben, de egyelőre semmit nem tudni, csak annyit, hogy bőven volt kihívásban része az előzetes alapján.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.