Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,22 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
59,432 $

Nemazalány megint lenyűgözte a rajongókat a természetes szépségével

Mostanában igen mosolygósnak tűnik Nemazalány, akit nagyon sokan kedvelnek, egyenesen rajonganak érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemazalány valójában egy visszahúzódó lány, aki szeret otthon lenni, sorozatozni, dalszövegeket írni. Neki semmi baja nincs azzal, ha sok időt tölt el otthon, és noha sokan azt gondolják róla, rengeteget bulizik, ez nem így van. Messze visszafogottabb és csendesebb az élete ennél, de ő így érzi jól magát.

A mindig nagyon csinos és vonzó fiatal énekesnő sok támadást kapott már az élete során. Egyesek ki nem állhatják a stílusát, és az Ázsia Expressz alatt ő kapta a legtöbb kritikát, elképesztő mértékben öntötték a nyakába a durva dolgokat, ami nyilván nem esett jól neki, még akkor is, a tisztában van a megosztóbb személyiségével. Soron kívül Orbán Viktor Donald Trumpért imádkozik a lövöldözés után

Szerencsére ez már a múlt, Fanni túltette magát ezeken a dolgokon, és mostanában mintha mosolygósabb lenne. Sok dicséretet kap, és jól áll neki, ha mosolyog, és igazán boldog, mindezt díjazzák is a követők, akik csak azt szeretnék, hogy minden kerüljön egyensúlyba a kedvencük életében.

Azt is jól látni, hogy nem keveset formásodott a nyárra, látványos az átalakulása, amit többen kiszúrtak, és dicsérettel halmozzák el. Fanni tehát a lehető legjobb úton halad előre, és közben igyekszik úgy élni, hogy igazán boldog legyen, ahogyan az neki jó.

Biden telefonon akar beszélni Trumppal, megérkezett az FBI

Joe Biden is megszólalt a Donald Trump elleni sikertelen merényletet követően, akinek a merénylője már nincs életben.

Megölték Donald Trump merénylőjét

Már nincs életben az a fegyveres, aki Donald Trumpra lőtt a szombati nagygyűlésen, ami az egész országot megrázta.

Meglőtték Donald Trumpot a szombati gyűlésen (videó)

A videofelvételen egyértelműen látni, ahogyan lövés éri Donald Trumpot, aki ellen lehetséges, hogy merényletet akartak elkövetni.