Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Négy napja nyoma sincs egy 62 éves csanádpalotai férfinak

Nagy erőkkel keresik az idős férfit, aki már június 9. óta nem adott magáról életjelet.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki felhívása szerint a Makói Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az ismeretlen helyen tartózkodó Balog Ádám eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2024. június 9-én a délutáni órákban csanádpalotai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Balog Ádám 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid haja középen kopaszodó, a szeme pedig barnászöld. Eltűnésekor piros felsőt és sötét melegítőnadrágot viselt, továbbá nála volt egy fekete, Cruiser típusú kerékpár:

Fotó: police.hu

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.