Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Újabb nagyszerű horror remake csatlakozik az Xbox Game Passhoz

Miután a múlt hónapban is kaptunk egy igazi klasszikust, az Xbox folytatja jó szokását.

Fotó: Capcom
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, a múlt hónapban a Resident Evil 2 is csatlakozott a szolgáltatáshoz, így az első sorból nézhettük végig Raccoon City bukását, ahogy a T-vírus végigsöpör az utcákon. Most pedig a Resident Evil 3 zárja le ezt a történetet a Nemesis elleni összecsapással, hiszen ma, február 13-án csatlakozik az Xbox Game Passhoz.

Ez pedig azt jelenti, hogy az Xbox Game Pass és PC Game Pass előfizetéssel rendelkező játékosok ma játszhatják a Resident Evil 3-at Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és PC-n, míg az Xbox Game Pass Ultimate tagok az Xbox Cloud Gaming-en keresztül is streamelhetik a játékot. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A cím 2020-ban jelent meg Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, a cselekmény pedig lezárja Raccoon City pusztulásának eseményeit: Jill Valentine bőrébe bújva próbálhatjuk meg leleplezni az Umbrella Corporation korrupcióját és a vírus kitörésében játszott szerepét a S.T.A.R.S. különleges rendőri erővel együtt.

Ráadásul az elődök lassabb tempójától eltérően a Resident Evil 3-ban az Umbrella szuperfegyvere, a Nemesis könyörtelenül vadászik ránk, új túlélőhorror-élményt kínálva a zombiktól hemzsegő franchise-nak, így ha egy kis borzongásra vágysz, nincs jobb választás a Resident Evil 3-nál.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.