Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Nagyszerű hírek érkeztek a PS5 kapcsán, ami egy technológiai csoda lehet

not image

A T-800-as

2020. augusztus 30. - 07:28

A Sony hamarosan újabb és újabb hivatalos információkat oszthat meg a már bemutatott, de még teljesen le nem leplezett next-gen konzoljáról, ami stílusosan PS5 néven fut.

A Sony hamarosan újabb és újabb hivatalos információkat oszthat meg a már bemutatott, de még teljesen le nem leplezett next-gen konzoljáról, ami stílusosan PS5 néven fut.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A rajongók már nagyon izgatottak és kezdenek türelmetlenné válni, sokkal inkább amiatt is, mert a bemutató óta nem sok hivatalos információút kaptak a Sony legújabb PlayStation konzoljáról, a PS5-ről.

Továbbra sem tudhatjuk a dátumot, azt az időpontot, amikor befut a PS5 és az mindenki számára elérhetővé válik. Ez valószínűleg az Xbox Series X-hez hasonlóan november lesz. Azt azonban tagadták a Sony-nál, hogy 2021-re csúsztatják a PS5-öt, szóval az még idén kikerül a boltok polcaira.

Számos pletyka jelent meg az elmúlt hetekben, így többek között az árazással kapcsolatban is. Soha ezelőtt nem várt ki ennyit a bejelentéssel a Sony az árat illetően, mert valószínűleg egymásra várnak a Microsofttal. Ebben semmi furcsaság nincs, hiszen közel sem mindegy, hogy mekkora lesz az árkülönbség.

Két fantasztikus ingyenes játék érkezik a PS Plus kínálatába szeptemberben

A Game Rant jó hírekkel szolgált, és állítólag a következő PS5-esemény már nincs messze, az hamarosan megrendezésre kerül. A Gamescom 2020-as eseményén ugyan kiderült pár részlet a közelgő játékokról, a dátumot és az árat, valamint számos fontos részletet még mindig nem ismerünk.

A Sony-nak továbbra is sok olyan információja van, amit szándékosan visszatart. Ez azonban hamarosan változhat, mert Dusk Golem, aki sokak számára csak AestheticGamer néven ismert, arra utalt, hogy a Sony szeptember első felében egy PS5-eseményt tervez rendezni.

Továbbá az is kiderült, hogy a kizárólag PS5-re érkező Konami-fejlesztésű Silent Hil cím valóban létezik, de az továbbra is fejlesztés alatt áll, így a japánok minden bizonnyal a szeptemberi eseményük listáján nem fogják szerepeltetni a játékot.

Több információt nem kaptunk az eseményről, aminek nagyon is lenne értelme szeptember elején, ha megnézzük, hogy a Microsoft és a Nintendo is valami hasonlóra készül a hónap első felében. A közelgő PS5-esemény pedig nagy valószínűséggel a konzol árát és a megjelenés dátumot is felfedné, ami november közepe lenne, körülbelül két héttel az Xbox Series X megérkezése után.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-regi-klasszikus-ps2-jatek-terhet-vissza-ps5-re/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.