Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Két fantasztikus ingyenes játék érkezik a PS Plus kínálatába szeptemberben

Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A PS4 előfizetői szolgáltatásának felhasználói örülhetnek, ugyanis ismét szenzációs címek kerülhetnek be az egyébként is impozáns könyvtárba.

A PS4 előfizetői szolgáltatásának felhasználói örülhetnek, ugyanis ismét szenzációs címek kerülhetnek be az egyébként is impozáns könyvtárba.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A PS Plus egy rendkívül pozitív nyarat zárt, és úgy tűnik, hogy ősz első hónapjában sem húzza be a kéziféket a Sony. A japánok nemrég bejelentették az első két game-et, amelyek ingyenessé válhatnak azok számára, akik előfizetnek a multiplayerhez elengedhetetlen szolgáltatásra.

Az első cím nem más, mint a méltán népszerű PlayerUnknown’s Battlegrounds lesz, ami bár nem vehető a battle royal játékok atyjának, mégis óriási gamer-bázist alakított ki maga körül, és a mai napig rengetegen gondolják úgy, hogy a műfaj áttörő sikeréért éppen a PUBG a felelős.

Manapság lehet, hogy nem kap a game akkora figyelmet, mint például az Apex Legends, vagy a Fortnite, főleg talán azért, mert még mindig egy fizetős játékról beszélünk, míg az utóbbiak teljesen ingyenesek, mégis kellemes meglepetésnek számít, hogy a Sony még lát potenciált a játékban.

A másik szeptemberi ingyenes cím a Street Fighter V verekedős játék lesz, ami felidézheti bennünk a klasszikus game nyers, ösztönös elemeit, amit kár lenne kihagynunk. A játék azután válhat ingyenessé PS Pluson, hogy a PS4 meghirdetett egy hivatalos Street Fighter V bajnokságot, ami szeptember 4-től október 3-ig tart majd, a résztvevők között pedig ezer dollár értékben osztanak szét különféle jutalmakat.

Ha még mindez idáig nem tettük volna meg, akkor még van rá pár napunk, hogy bezsebeljük az augusztusi címeket, melyek között ott sorakozik az eddig kasszasikernek bizonyuló Fall Guys is, amivel garantáltan hosszú órákat tölthetünk el önfeledt szórakozással és kacagással.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/most-mar-tenyleg-kitudodott-a-ps5-es-a-series-x-ara-vagy-megsem/