Clouds
21 Budapest
Dollár
373,27 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
454,77 Ft
Bitcoin
27,760 $

Nádai Anikó különleges helyen ünnepelt

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megadták a módját az ünneplésnek, és egy olyan helyre mentek, ami szép emlékeket hordoz magában Nádai Anikó számára.

Nádai Anikó kétgyermekes édesanyaként is több mint szexi formában van. Megfogadta, hogy 2023-ban élete formáját hozza össze, amire sokan felkapták a fejüket, hiszen Anikó eddig is remekül nézett ki.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A kenyérről azonban nem hajlandó lemondani, és kiderült, hogy a kalóriákat és a szénhidrátokat sem számolgatja. Szerencsés a genetikájával, ugyanakkor a kemény edzések sem maradnak el a részéről.

Legutóbb az élvezeteké volt a főszerep, méghozzá az ízek világában, miután Anikó és szerelme egy különleges helyre mentek ünnepelni. Ez egy újabb közös program volt számukra, amikre nagyon nagy szükség van egy kapcsolatban.

„Az étterem séfje, @tivadargyorgy személyes jó barátom. Nagyjából 5 vagy 6 évvel ezelőtt Ő készített fel a Konyhafőnökre. Peti neki köszönheti, hogy megtanultam steaket sütni.” – írta a posztjában Anikó.

„A vacsora csodás volt. Ennél jobb helyen nem ünnepelhettük volna Peti szülinapját! És az éjszaka még csak most kezdődik…” – folytatta sejtelmesen az RTL sztárja, aki nagyon boldog a vőlegénye mellett.