Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,969 $

Nádai Anikó még kocsimosás közben is vonzó

Nádai Anikó azon kevesek közé tartozik, aki még kocsimosás közben is vonzó, amit nem kell magyarázni senkinek.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Nádai Anikó népszerűsége csökkent volna, mert távolról sem. Lassan 410 ezer követőt számol az Instagram oldalán, ami jelentős, az egyik legtöbb a hírességek közül. Ráadásul minőségii oldala van, sokan vehetnének róla példát, mert ez nem mindenkinek sikerül.

Hány olyan oldalt ismerünk, amik ordítanak a közönségességtől, illetve az amatőrségtől. Szerencsére Anikó kerüli a trash tartalmakat, és abszolúte a minőségre törekszik, ez az együttműködéseiből is látszik. Egy olyan nő, aki igazán ad magára, és ez a megjelenésében is visszaköszön. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

Nagyon erős formát képvisel, az egyik legvonzóbb hazai sztár, így több mint szerencsésnek érezheti magát a párja, aki egyúttal a vőlegénye. Anikó már a ValóVilágban is az egyik legszebb versenyző volt, minden szériát tekintve, ami megint csak komoly bók számára, mindenfajta elfogultság nélkül.

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések (x)

Az sem mondhatják el sokan magukról, hogy kocsimosás közben legalább annyira vonzóak, mint amikor például bulizni mennek. Valahogyan ez is nagyon jól áll az RTL sztárjának, aki napról napra egyre formásabb és egyre vonzóbb. Most már azt is tudhatjuk, hogy a kocsimosás is az ő pályája, jól áll neki.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!