Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,08 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
61,573 $

Müller Cecília is örömmel konstatálta Majka hazatérését

Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján Majka is szóba került, pontosabban a zenész hazatérése a kórházból, független attól, hogy a legutóbbi PCR-tesztje is pozitív lett.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján Majka is szóba került, pontosabban a zenész hazatérése a kórházból, független attól, hogy a legutóbbi PCR-tesztje is pozitív lett.

Majka 11 kórházi nap után térhetett ismét haza a családjához, még a hétfői napon. Egy rövid élő youtube-os bejelentkezés során jelentette be, hogy már hazafelé tart, bár a PCR-tesztje miatt még mindig koronavírus-betegnek tekinthető. Soron kívül Kiugrott a negyedikről egy 98 éves nyugdíjas a Nagykörúton

Ennek kapcsán kérdezték meg az operatív törzset, hogy ezekben az esetekben milyen további karatén-szabályok vonatkoznak a betegekre és a velük egy háztartásban élőkre. „Mindenekelőtt hadd fejezzem ki az örömömet, hogy az énekes hazatérhetett.” – mondta mosollyal az arcán Müller Majkáról, aki egy nagyon érzelmes üzenetet fogalmazott meg a hazatérése kapcsán.

„Valóban szívből örülök neki. Ő az egyik jelképévé vált annak, hogy milyen megfeszített, nagyszerű munkát végeznek az egészségügyi dolgozók. Én üdvözlöm, hogy az egészségi állapota ilyen jóra fordult.”

Müller hangsúlyozta, hogy ha valaki az egészségügyi állapotánál fogva nem igényel további kórházi ellátást, nyilvánvalóan hazatérhet a kórházból, független attól, hogy mit mutat a PCR tesztje. Ha ebben az esetben az intézmény betege maradna, akkor csak feleslegesen lenne ott.

Majka a „VIP-szoba” kapcsán is tiszta vizet öntött a pohárba a kórházban

Az országos tisztifőorvos azt is egyértelművé tette, hogy ha már valaki 3 napja tünetmentes, a tünetektől számított 10. naptól kezdődően már nem ürít vírust, nem hordozza azt, nem fertőző, és nem is jelent veszélyt a környezetére nézve. A WHO ezt az időpontot 8 napban határozta meg.

Egyes esetekben előfordulhat, hogy egy beteg hosszasan pozitív marad, független attól, hogy már teljesen jól érzi magát. Ez a kórházakban kezelteknél előfordulhat, mivel náluk súlyosabban zajlott a betegség lefolyása.

Jogerősen elítélték a férfit, aki a veronai buszbaleset áldozatainak rokonait zaklatta

A Fővárosi Törvényszék szerdán másodfokon helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit az elsőfokú bíróság többrendbeli zaklatás vétsége miatt 1 év 6 hónap – 3 év próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélt.