Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Őrületes és őrjöngő tömeg várta Mourinhót a Fenerbahce stadionjában (videók)

Mint arról korábban beszámoltunk, José Mourinho lett a Fenerbahce edzője, aki miatt ezrével érkeztek a török szurkolók a stadionba.

...svg content...Fotó: EPA/ERDEM SAHIN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Helyesnek bizonyultak az információink, döbbenetes tömeg és hangulat fogadta Mourinhót Törökországban, amire külön készültek a Fenerbahce ultrái, akik mindig kitesznek magukért. Ugyanakkor ilyen különleges és sikeres edzőjük még nem volt, ami miatt nyilvánvalóan rendkívül izgatottá váltak.

Érdemes megnézni a felvételeket, őrületes volt a hangulat, szabályosan őrjöngtek a portugál zseniért, aki ezelőtt az AS Roma edzője volt, de onnan is elküldték, akárcsak azelőtt a Tottenham-tól és a Manchester Unitedtől. Egyszerűen nem kapott elegendő időt, pedig amit elkezdett felépíteni, az működni látszott. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Már a török liga az otthona, és ez egy újabb olyan bajnokság lehet, amit megnyerhet, amivel csak tovább növelné égiszét. Ez a terve, és láthatóan rendkívül motivált, még őt is meglepte az a hangulat, ami messze földön híres, és nem kell magyarázni azt, amit a videóban látni fogunk. Ezek után el tudjuk képzelni, mi lesz később, a bajnoki meccseken.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.