Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Elképesztő őrület indult útjára Törökországban a Real Madrid korábbi edzője miatt

Rég nem látott izgalom tört rá a török szurkolókra, ugyanis minden idők egyik legjobb edzője fog nekik dolgozni.

...svg content...Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy José Mourinho Törökországban köt ki, és pályafutása során először a török ligában edzősködik. Az sem volt kérdés, hogy a már több sztárt is foglalkoztató Fenerbahce lesz a befutó, akik hatalmas múlttal rendelkeznek a labdarúgásban, európai kupaszinten is.

Most eljött az idő, hogy Mourinho vegye át a csapat vezetését, aki a korábbi hírek szerint a Manchester United edzője szeretett volna lenni, de a Vörös Ördögök nem tartottak igényt a korábbi edzőjükre. A Chelsea szintén az opciók között szerepelhetett, ugyanakkor a portugál egyik csapattal sem tárgyalhatott komolyabban. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ugyan a szaúdi ligából álomajánlatokat is kapott a legendás tréner, Európában akart maradni, de megerősítette, egy nap a Közel-Keleten is leteszi a névjegyét. Most viszont a Fenerbahce az élete, és röviddel a bejelentést követően rég nem látott őrület indult be Törökországban, a szurkolók egy része szabályosan extázisban tört ki.

Óriási az érdeklődés a legenda iránt, alig várják a bemutatását, és információink szerint igen komoly készülődés zajlik a háttérben a törzsszurkolók között, úgy akarják fogadni az új edzőjüket, mint azelőtt soha senkit. Egy biztos, Mourinho már most otthonosan érezheti magát Törökországban, ami viszont új terep számára.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.