Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Tűz ütött ki egy moszkvai irodaházban, legkevesebb 8 ember életét vesztette

Mindössze egy embert sikerült kimenteni az épületből.

...svg content...Fotó: Unsplash/Hermes Rivera
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A BBC a TASS orosz állami hírügynökség közlése nyomán számolt be arról, hogy legkevesebb 8 ember életét vesztette egy nagy irodaházban keletkezett tűzben Moszkva közelében.

A helyi katasztrófavédelem képviselői megosztották, mindössze egy embert sikerült kimenteni a fővárostól mintegy 25 kilométerre északkeletre fekvő Fryazino városában lévő lángoló épületből. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Két ember kiugrott az ablakon, míg hat másik az épületben vesztette életét, amikor a tűz nyomán az irodaház belseje összeomlott. Több felvétel is megjelent az interneten a helyszínről, a videókon pedig az látszik, hogy sűrű füst gomolyog a nyolcemeletes komplexumból:

Orosz sajtóhírek szerint az épületben egykor a Platán Kutatóintézet és a védelmi ipar működött, s már az 1990-es évek óta magántulajdonban van. Andrej Vorobjov regionális kormányzó tájékoztatása szerint egy 34 éves férfit súlyos állapotban szállítottak kórházba, két tűzoltót pedig égési sérülésekkel kezelnek.

Jelenleg is több mint 100 szakember és két helikopter van a helyszínen. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, szemtanúk szerint a lángok a hatodik emeleten keletkeztek, majd terjedtek tovább.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.