Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

A 96. percben bukta el garantált BL-helyét a Monaco

Rendkívül szerencsétlen helyzetben találta magát szombat este a AS Monaco, miután a hosszabbítás utolsó percében megfosztották őket a BL-csoportkört biztosító második helytől.

...svg content...Fotó: Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által közreadott kép a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében egymással mérkőző csapatok párosításáról a kijelzőn az UEFA nyoni székházában tartott sorsoláson 2022. március 18-án. MTI/EPA/UEFA/Pierre Albouy
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy már-már hihetetlennek tűnő felzárkózás után az AS Monaco mégis lemaradt a garantált Bajnokok Ligája-indulásról, Philippe Clement edző ugyanis bár 95 percig már a csoportkörben láthatta csapatát, a Lens 96. percben érkező egyenlítő gólja a 3. helyre és a BL-selejtezőbe kényszerítette a Monacót.

A Monaco utóbbi hónapokban mutatott jó formájának köszönhetően a Ligue 1 második helyére és az ezzel járó BL-jegyre pályázott, egy RC Lens elleni győzelem pedig elég is lett volna Philippe Clement csapatának ahhoz, hogy céljaikat elérjék. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A mérkőzés azonban nem indult túl jól, fél óra elteltével ugyanis már 1-0-s hátrányban volt a csapat, így a Monaco számára némiképp kilátástalannak tűntek a dolgok, ám Badiashile még a félidő előtt egyenlített, a szünet után pedig a házi gólkirály, Wissam Ben Yedder is betalált, és úgy tűnt, hogy góljával a Monaco egyenesen a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott.

A mesének azonban nem happy endje, hanem keserű záró fejezete lett a Monaco szemszögéből nézve, ugyanis a 96. percben Ignatius Ganago „kiénekelte” a garantált BL-jegyet az AS Monaco kezéből.

A Marseille, amelynek reménykednie kellett a Monaco botlásában, a Strasbourg ellen aratott 4-0-s győzelemével hozta a kötelezőt és a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott, míg a Monacónak a történtek után már csak a selejtező jelentette akadály leküzdése után lehet ott helye.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.