Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Molnár Gusztáv volt feleségének üzenete

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
not image

Takács Petra

2022. augusztus 18. - 04:08

Egyre többet látni mosolyogni Fazekas Vivient, ami igazán jó hír, mert maximálisan megérdemelné, hogy újra boldog legyen.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien tavaly még együtt szerepeltek a Nyerő Párosban. A nehéz időszakok ellenére együtt maradtak, Vivien rengeteg támogatást nyújtott a volt férjének, de nála is eljött egy pont, ahonnan nincs tovább.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Vivien jelentette be, hogy véget ért a házassága a híres színésszel, aki legutóbb arról beszélt, hogy egy zöldségfeldolgozó üzemben vállalhat munkát. Guszti igyekszik összeszedni magát, és olyan életet élni, ami sokkal ideálisabb a korábbihoz képest.

Vivien is arra törekszik, hogy boldog legyen, és semmi nincs még veszve, hiszen fiatal, csinos, egy nagyon vonzó nő, aki megérdemli a boldogságot. Nincs miért azt gondolnia, hogy bármiről is lemaradt volna, később újra rátalálhat a boldogság.

Miamiból jelentkezett a gyönyörű Sarka Kata

Sokan támogatják őt, nemcsak a családja és a barátai, hanem az a rengeteg követő is, akik úgy döntöttek, csatlakoznak az Instagram oldalához. Már több mint 12 300 követője van, és igyekszik aktívnak lenni, betekintést adni az életéből.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.