Dollár
419,61 Ft
Euró
405,91 Ft
Font
453,91 Ft
Bitcoin
18,780 $

Miamiból jelentkezett a gyönyörű Sarka Kata

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. augusztus 17. - 07:05

Sarka Kata és barátnője rendkívül csinosan és trendin jelentkeztek be Miamiból, ahol mindig zajlik az élet, és a legtöbb alkalommal kifogástalan az időjárás.

Sarka Kata az utóbbi időben sok időt töltött el az Egyesült Államokban, főként Miamiban, de más városokban is járt. A kislányával például New Yorkban töltött el egy anya-lánya hétvégét, ami minden bizonnyal fantasztikusan sikerült.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Nemrég pedig Washingtonban bukkant fel Kata, és a Fehér Ház előtt készített magáról egy fotót futás közben. Továbbra is fontos számára a testmozgás, imád futni, több futóversenyen indult már az évek alatt.

A sport átalakította a testét, még hangsúlyosabbak lettek a vonalai, bár voltak, akik azzal bántották, hogy túl vékony. Jelzőket inkább nem idéznénk, kár lenne erre időt és energiát pazarolni, a legfontosabb, hogy Kata elégedett.

Molnár Gusztáv egy zöldségfeldolgozó üzemben kaphat munkát

Annyit azért mondjunk el, hogy abszolúte arányos a teste a magasságához és szimplán sportos, de még mindig vannak páran, akik ezt nem fogadják el. A rendkívül divatos és gyönyörű magyar sztár Miamiban tölti a legtöbb idejét, ha odakint van, legalábbis a posztok alapján.

Lapozó: 1 2