Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Ezt gondolja Molnár Anikó Árpa Attiláról, őszinte véleményt osztott meg

Fotó: Árpa Attila rendező instruálja Bicskey Lukácsot az Argo 2 című film forgatásán Mogyoród közelében 2013. szeptember 17-én. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Koós Alexandra

2022. június 16. - 12:25

A Való Világ egykori sztárja némi kritikát fogalmazott meg az 50 éves színésszel kapcsolatban, ennek ellenére a legjobbakat kívánja számára.

Árpa Attila lesz a TV2 Nagy Ő című párkereső műsorának új főszereplője, amely szeptembertől látható majd a tévé képernyőjén, a show egyik korábbi főszereplője, Molnár Anikó pedig arról nyilatkozott, szerinte miért lesz nehéz dolga a férfinak.

Soron kívül Az amerikai nagykövetség felszólította az állampolgárait: azonnal hagyják el Oroszországot 

Elmondása szerint kíváncsi rá, hogy lesz-e valaki, „aki valaha felér hozzá”, bár leginkább arra számít, hogy majd egy huszonéves lányt választ magának, ugyanis azt gondolja, hogy Árpánál kifejezetten magasan van a léc párválasztás terén.

„Attila elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség. Szurkolok neki, de őszintén szólva, nem sok esélyt látok arra, hogy ő, a nagy nőfaló majd 25 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik” – mondta.

Molnár Anikó azt is hozzátette, miszerint a férfi számára rendkívül fontos, hogy az illető „szép és kívánatos legyen, mellette okos, jó humorú, talpraesett, egyszóval minden egyszerre”, amely még tovább nehezíti a Nagy Ő megtalálására irányuló erőfeszítéseket.

Mindemellett elismerte, hogy a párkeresés ingoványos terep, amely különösen igaz akkor, ha ismert emberről van szó, Árpa azonban a tökéletes lányt keresi, amely egyenesen lehetetlen küldetés – derül ki a 24.hu beszámolójából.

„Nyilván nem véletlenül van egyedül ötvenévesen. Azt viszont nagyon becsülöm benne, hogy továbbra sem adja fel a reményt. Őszintén kívánom neki, hogy meglelje a párját, és ő legyen az első, aki sikert arat Nagy Ő-ként!” – vallotta be.