Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Molnár Andi lehengerlő bikinis fotója már most nagy kedvenc

Fotó: Instagram/Molnár Andrea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Molnár Andi az elmúlt évek egyik legvonzóbb fotóját osztotta meg magáról, ahogyan egy távoli helyen pihen, élvezi a napsütést.

A hírességek és a sztárok is ugyanolyan emberek, mint bárki. Többségük nem a négy fal között éli az életét, és köszönhetően a Sztárban Sztárnak is, Nemazalány ugyancsak rájött, hogy milyen jó közösségben lenni, nyitni az emberek felé.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Nyilvánvalóan nem mindegy, kik felé nyitunk, de ha kicsit is jó emberismerők vagyunk, pontosan érezni fogjuk, kik a megfelelő személyek. Ez sokszor könnyű, máskor pedig nem, mert szinte mindenki „maszkot” hord.

Az idő múlásával azonban látni fogjuk a helyes irányt, és egy nyaralás mindig ki tud zökkenteni bennünket a szürke hétköznapokból. A magyar hírességek is szeretnek utazni, világot látni, és általában erről fotókat, videókat is közölnek.

Láthattuk, hogy Szabó Dóri például mennyire jól érezte magát Balin, ami ugyan a világ másik fele, legalább annyira különleges is. Molnár Andi, a Dancing with the Stars első két évadának ünnepelt zsűritagja szintén szeret utazni és napfényben fürdeni.

Andi ezúttal egy olyan fotót nézett vissza, ami kapcsán boldogsággal töltődik meg a lelke. Emellett jegyezzük meg, remekül mutat bikiniben, és egy olyan női formával rendelkezik, amire maximálisan büszke lehet.