Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

MLSZ: kedd délelőtt óta 12 ezer drukker regisztrált a megújult Szurkolói Klubba

Csak úgy pörögnek a regisztrációk az MLSZ megújult Szurkolói Klubjába.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MLSZ honlapján tájékoztatott arról, hogy bár csak kedden délelőtt indult el a regisztrációs lehetőség az MLSZ megújult Szurkolói Klubjába, már az induláskor intenzív érdeklődés mutatkozott, ez pedig a későbbiekben sem csillapodott: délután 2 óráig több mint 12 ezer szurkoló regisztrált sikeresen.

Az is kiderült, hogy az újonnan regisztráltak közül 8000-en a számos új szolgáltatást, köztük a mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtést biztosító, megújult Szurkolói Klubba is jelentkezett. A szövetség közlése szerint a rendszer az indulás óta végig folyamatosan működik. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ugyanakkor megjegyezték, az első órákban a rendszerbe történő beléptetéskor a gyorsan és sikeresen regisztrálók mellett kisebb számban voltak, akik várakozásra, esetleg hibaüzenet után újbóli belépésre kényszerültek, amiért az MLSZ elnézést kért az érintett szurkolóktól.

Végezetül megjegyezték, hogy a nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési mérkőzéseire és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló éves bérletek értékesítése pénteken 10 órakor indul a meccsjegy.mlsz.hu oldalán. Nagyon fontos információ, hogy bérletet (és később) jegyeket mostantól csak azok a szurkolók vásárolhatnak, akik legalább alapregisztrációval rendelkeznek.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.